Roset PanoramaRoset Panorama
Utleigehytter i Fjordnorge

Norsk English Deutch

Norge

Hytter

Vi har fire høgstandard hytter til utleige heile året. Dei ligg i rolig område (350 m.o.h) med flott turterreng og panoramautsikt over indre Nordfjord."Rosettoppen"


Høgstandard hytte med hybel. Byggeår 2018. Hovudetasje er 70 kvm. med to doble soverom, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, bod og bad med badstove og vaskemaskin. Golv med flis og varmekabel. Terrasse med flott utsikt over Nordfjorden. Hybel i toppetasje på 30 kvm. med velutstyrt kjøkken, ei seng (1,20 m), sovesofa (1,20 m) romslig bad med flis og golvvarme og golvvarme i kjøkken og stove. Store vindauger med utsikt over Nordfjorden. Hund er ikkje tillatt.

Sjå fleire bileter av "Rosettoppen"Panoramastova - Framside (3)

"Panoramastova"


Høgstandard hytte for 8 pers. Byggeår 2010. Hytta er ein kombinasjon av gammal grindeteknikk i stove og moderne stil i soverom/bad. Hytta er 85 kvm. pluss hems på 12 kvm. Hytta har 3 soverom pluss hems, stove/kjøkken 50 kvm, bad/toalett 6 kvm og bod. Det er velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, TV med parabol, bredbånd med trådlaust internett og vaskemaskin. Golv med flis og varmekabel. Terasse med flott utsikt over Nordfjorden. Hund er ikkje tilatt i Panoramastova.

Sjå fleire bilder av "Panoramastova"Sommar

"Runebu"


Høgstandard hytte for 7 personar m/dusj og WC. 66 kvm + 15 kvm hems. To soverom + hems, velutstyrt kjøken med kjøleskåp og frys, mikrobøgeomn, oppvaskmaskin og komfyr. TV m/parabol, vaskemaskin og breiband med trådlaust internett. Varmekablar i stove, kjøken og bad. Vindfang og terrasse med hagemøblar og grill. Hund er tilatt i Runebu.

Sjå fleire bilder av "Runebu"Hallingstova

"Hallingstova"


Hallingstova er ei handlafta tømmerhytte på 60 kvm for 6 personar. 2 soverom + hems, dusj/WC, velutstyrt kjøken og stove med peis. Flis og golvvarme i heile hytta.

Sjå fleire bilder av "Hallingstova"

Grillhytta - hytter

"Trollbu"


Grillhytte til fri bruk for våre gjester. Den er bygd etter ein gammal grindeteknikk. Ligg plassert mellom "Runebu" og "Hallingstova". Gode grillmoglegheiter både i bra og dårleg vêr.

Sjå fleire bilder av "Trollbu"

 

Roset Panorama, 6795 Blaksæter, Epost: post@rosetpanorama.no, Mob.: +4797010851

Design: (dagenDin)